Diverse arrangementen mogelijk

Departure Date

Daily

Views

3535

Arrangementen

Bruiloften

Een dag van liefde, romantiek, familie en vrienden. Misschien wel de mooiste dag van je leven. Vervoer op deze dag kan soms lastig zijn. Kies je voor een taxi, een busje, of laat je de daggasten zelf rijden? Wij zouden het wel weten. Kies voor de paardentram. Romantisch, authentiek en super gezellig! Boek vandaag nog en maak de mooiste dag van je leven nog net iets mooier!

Evenementen

Organiseer je een uniek evenement? Laat je gasten of deelnemers vervoeren met de paardentram. Een unieke en onbezorgde ervaring voor deelnemers van je evenement. Zo leren ze direct de stad nog beter kennen. Daarnaast is het een moment van rust op een vaak hectische dag. Informeer naar de mogelijkheden en bezorg je deelnemers een onvergetelijke ervaring!

Openingen van bedrijven

Zojuist je eigen bedrijf gestart? Of een nieuw bedrijf geopend. Supergaaf! Maar wat doe je dan? Organiseer je een borrel? Een housewarming? Of doe je iets unieks? Ga je met de genodigden een onvergetelijke rondrit door de stad maken. Gelijk een mooie gelegenheid om lekker bij te praten en te genieten van al het moois in de omgeving!

Familiedagen

Na een lange tijd je familie weer ontmoeten? Een jaarlijkse familiedag? Of gewoon met een aantal familieleden een dagje uit? Laat je dan eens vervoeren met de iconische paardentram. Lekker ontspannen genieten van tijd met de familie en al de mooie bezienswaardigheden van de betreffende locatie. Ook de kinderen zullen dit een onvergetelijke ervaring vinden!

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Diverse arrangementen mogelijk 0 0 0 Anytime

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

Vraag het aan Sylvester


U kunt ons inhuren voor bruiloften, evenementen, openingen van bedrijven, personeelsfeesten en familiedagen. Tot op heden rijden we alleen in regio Delft. In de nabije toekomst kunnen we met een vrachtwagen op elke gewenste locatie in Nederland een rit voor u organiseren. Ook complete arrangementen zijn bij ons af te nemen. We schakelen kort met verschillende restaurants en andere bezienswaardigheden. Met onze verschillende trams kunnen we in totaal 75 personen vervoeren op een wijze die u nooit meer vergeet. Heb je een vraag over de verschillende arrangementen? Stuur vrijblijvend een mail en ik help je graag verder.

Sylvester Paap

Tourgids

Contact Skype

www.stalhouderijdelftsehout.nl

Phone

015-2061142

Email

info@stalhouderijdelftsehout.nl