Biertocht

Biertocht

Deze biertocht is speciaal samengesteld voor de echte bierliefhebbers. Het jaar 2019 staat Delft in het teken van De Gouden Eeuw.
Meerdere biercafés en Stalhouderij Delftse Hout, hebben de handen in één geslagen en hebben een mooi arrangement voor u samengesteld. Vroeg in de middag komen jullie bij het eerste café om het eerste biertje te drinken. Natuurlijk kunnen jullie kiezen om rustig te starten met een heerlijke kop koffie of thee. Jullie worden een half uur later opgehaald door de koetsier van de paardentram en een biergids. De biergids zal jullie tijdens een mooie rit door de Delftse binnenstad, de geschiedenis van de vele bierbrouwerijen die Delft bezat, vertellen. Jullie komen langs grachtenpanden, waarin vroeger bierbrouwerijen hebben gezeten. Ondertussen leren jullie waar het water, mout en hop vandaan kwamen en hoe het destijds in de bierbrouwerijen eraan toeging. Natuurlijk zien jullie onderweg ook de bezienswaardigheden van Delft: de Oude Jan, de Nieuwe Kerk, de mooie grachten van Delft en het Prinsenhof.
Na een uur worden jullie afgezet bij het volgende café. Vier brouwerijen van de stad hebben speciaal voor het thema De Gouden Eeuw, ieder een eigen bier gebrouwen. Dit bier kunnen jullie hier proeven. Het is ook mogelijk om een speciaal samengesteld bierpakket te kopen.

Dus wat krijgen jullie in 3 uur:
– 1 uur rondrit met de paardentram door de binnenstad van Delft. De biergids gaat met jullie mee en vertelt.
– 3 biertjes in verschillende cafés.
– presentatie van het bierbrouwproces.

Aantal personen:
Het minimaal aantal personen is 10 en het maximaal aantal personen is 20.

Kosten:
In overleg

Vragen of reserveringen:
Stuur een bericht naar ons mailadres.