Cultour / geschiedenis Delft

Cultour / geschiedenis van Delft

Jullie stappen in de paardentram op een locatie in of nabij Delft (in overleg). Jullie worden door de mooie historische binnenstad van Delft gebracht. We komen langs de grachten en o.a. de Oude Jan, De Nieuwe Kerk en het Stadhuis.
Na afloop brengen we jullie bij een museum naar keuze. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk als jullie er niet genoeg van krijgen.

Royal Delft


Jullie worden opgehaald op de Markt (of in overleg een andere locatie) en naar de Royal Delft aan de Rotterdamseweg gebracht of vice versa.  Bij Royal Delft genieten jullie van een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak. Daarna krijgen jullie een persoonlijke rondleiding. Jullie ontdekken hier alles over de geschiedenis, ambacht en innovatie van dit koninklijke bedrijf.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.

Prijs:

€ 27,50


Vermeer Centrum Delft

Jullie maken een rit met de paardentram door de binnenstad. Aansluitend bezoeken jullie het Vermeer Centrum Delft.  Bij het bezoek krijg je een gratis audiotour (in 6 talen mogelijk) mee, waardoor je bezoek nog meer betekenis krijgt.
Er zijn extra mogelijkheden om een gids te boeken voor een rondleiding in het Vermeer Centrum of een gids waarmee je samen de binnenstad ingaat.
De rondleidingen zijn in 4 talen mogelijk.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 10 personen.

Prijs:
€ 17,50  p.p. voor de rit met de paardentram en entree Vermeer Centrum


Prinsenhof

 


Met de gids door Delft

Jullie stappen op de Markt in de paardentram. Een gids gaat met jullie mee om de wetenswaardigheden over de stad Delft te vertellen. Je komt te weten waarom Willem van Oranje in Delft begraven werd, hoe Delft als VOC stad was zonder een haven of waarom de stad ouder is dan Amsterdam. Ook worden uw vragen beantwoord over Johannes Vermeer en Hugo de Groot.
Onze gids vertelt jullie enthousiast alle verhalen.
Dit arrangement is mogelijk vanaf 10 personen.

Wanneer:
In overleg. Er zijn bepaalde maanden dat de gidsen de stad in gaan.

Prijs:


Vragen of reserveringen:
Stuur een bericht naar ons mailadres.