10

Jul
2018

De paardentram rijdt op volle toeren

Posted By : OTIS/ 1237 0

Met trots kunnen we vermelden dat de paardentram op volle toeren door de prachtige Delftse straten paradeert. Steeds meer Delftenaren, mensen uit de omgeving en toeristen weten de tram te vinden. Inmiddels hebben we enkele prachtige rondritten mogen maken. Soms zelfs met muzikale omlijsting. Een accordeon, gitarist, of een complete fanfare. Niets is te gek.

Prachtige rondritten

Bij Stalhouderij Delftse Hout hebben wij verschillende arrangementen: een personeelsuitje, in stijl naar het stadhuis om te trouwen, een rit naar de Porceleyne Fles vanaf locatie, een rit in combinatie met een borrel, of een rit in combinatie met een gezellige lunch of diner. Een echte topper is de Tour-Party: een rondrit met een accordeonist die alle meezingers voor u speelt. Super gezellig!!

Dit soort ritten op aanvraag is dus ook mogelijk. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Verder zijn we nu ook te vinden op www.uitje.nl

Bekijk hier onze pagina 

 

 

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.